D.C. Berkel Groep

De D.C. Berkel Groep staat voor innovatie in mobiliteit in zowel de automobiel als transportsector, sinds 1961. Het hoofdkantoor van alle bedrijfsonderdelen is gevestigd in Spijkenisse. De D.C. Berkel Groep bestaat uit: 

  • Carfree Vastgoed 
  • DCB Energy tankstations en wasstraten.


D.C. Berkel is in ruim een halve eeuw uitgegroeid tot een aanzienlijke organisatie, met een herkenbaar karakter en een duidelijke koers. Dankzij een platte organisatie hebben wij de afstand tot onze klanten en medewerkers klein weten te houden. Hierdoor kunnen wij flexibel zijn en blijven doen waar we groot door zijn geworden: ontwikkelen, samenwerken, persoonlijke relaties opbouwen en continuïteit bieden. 


Duurzame mobiliteit volgens D.C. Berkel

Mobiliteit staat centraal in alle activiteiten van de D.C. Berkel Groep. Duurzame mobiliteit betekent langdurige, kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen voor alle vervoersuitdagingen van bedrijven en individuen. Voor D.C. Berkel zijn de groei en ontwikkelingen binnen het bedrijf altijd met het oog op de toekomst van iedereen geweest. En dat gaat niet veranderen. In tegendeel: alle volledig onafhankelijke bedrijven onder de D.C. Berkel Groep onderscheiden zich van haar concurrenten door een continue focus en drang naar duurzame ontwikkeling. 


Welkom bij D.C. Berkel

Wij zien je graag terug bij één van de vele servicepunten van ons bedrijf, als klant, partner of medewerker.